美女模特大尺度
用戶登陸  帳號 密碼 熱點:
當前位置:網站首頁 >> 新聞資訊 >> 國內新聞 視力保護色: 杏仁黃 秋葉褐 胭脂紅 芥末綠 天藍 雪青 灰 銀河白(默認)

斯蒂文霍爾建筑師事務所被委托設計在北京的新綜合體建筑

Courtesy of Steven Holl Architects

Steven Holl Architects has been commissioned to design a new 26,000 sm hybrid building of offices and retail for CIFI Group in Beijing. The mixed-use complex will be Steven Holl Architects’ second building in Beijing.

斯蒂文霍爾建筑師事務所被委托設計占地面積為26,000平方米的北京旭輝集團新商業辦公樓。這將是斯蒂文霍爾建筑師事務所在北京設計的第二個綜合體建筑。

The design for the hybrid building is based on five central points:

該綜合體建筑的設計基于圍繞著五個核心要點:

- Light 光線

- Structure 結構

- Urban Porosity and Gardens 城市空間通透性,景觀及生態設計

- Open Office結構開放式辦公

- Ecology and Gardens生態及景觀

Courtesy of Steven Holl Architects

Varying qualities of light give this office and retail building a unique geometry and shape dynamic spaces. The north light curves — in response to code setback requirements — provide soft and evenly diffused light to the interiors on the upper floors. On the south facade, sculpted cuts bring light to the office spaces and to retail below grade.

光的設計賦予了這個商辦建筑獨特的外形和空間。北面的曲線屋面既回應了北側居民樓建筑間距要求, 又給室內靈活的空間提供了柔和均勻的漫射光線。南立面的雕塑式切口巧妙地將光線引入到辦公空間及地下商業空間。

The north light curves will be developed together with Okalux. The structure consists of four layers: a glass exterior laid over truss, secondary tubes, and an interior layer of translucent barrisol or newmat.

北面的曲線屋面采用Okalux夾層玻璃,結構包含了四層:玻璃、金屬桁架、圓管輔助梁、透光的barrisol或newmat軟膜天花。

Courtesy of Steven Holl Architects

The exterior concrete structure helps to allow for flexibility in interior space. The top levels of the building will house flexible open office space. The aluminum-painted concrete will be OSB formed, contrasting the smooth, matte finish of the north light curves.

外立面染色混凝土自身作為結構幫助空間靈活布局。大樓頂層將為靈活開放的辦公空間。噴鋁混凝土為刨花板構成,與北面曲線屋面的光滑、啞光形成鮮明對比。

The retail at grade is shaped around reflecting pools and gardens, giving the building an inspiring urban porosity and a pedestrian-friendly scale. Rainwater recycling in the pools and state-of-the-art ecological systems are envisioned to amplify the sustainable quality of the building.

多處水池及綠色設計讓商辦樓于城市空間互相滲透,給地上地下商業創造了開放性。雨水通過水池循環利用,世界頂級的生態系統作為綠色建筑標準將增強建筑的可持續性。

The new building will be located in Fengtai, Beijing, and will be Steven Holl Architects’ second mixed-use building in the city.

新大樓位于北京豐臺區,是斯蒂文霍爾建筑師事務所在北京設計的第二個綜合體項目。


聲明:以上內容來源于 建筑暢言網,如有侵權請聯系刪除!

推薦圖文

  • 2017年過半2017年過半 ..
  • 深圳北站綜合交通樞紐問鼎中國建筑業深圳北站綜合交通..
  • 住建部發文要求特色小鎮保持特色:嚴禁建“大、洋、怪”建筑/住建部發文要求特..
  • 巢湖:“海鷗”體育館即將竣工/巢湖:“海鷗”體..
  • 動態垂直農場:可持續綠色建筑設計/動態垂直農場:可..
  • 武廣客運株洲站9月底竣工武廣客運株洲站9..
美女模特大尺度 快速时时开奖记录 nba投注量网站 1977通比牛牛的规律 北京时时几号开奖 吉林快三全天稳定计划软件 重庆时时彩论坛 3d独胆计划软件 百人牛牛押注技巧 双色球10000期历史开奖汇总 抢庄牛牛怎么玩 今天甘肃快3走势图解 时时彩龙虎和口诀46 可以玩天津时时 上下盘单双玩法 欢乐生肖开奖网址 幸运飞艇计划软件哪个准